Barion Pixel

GYIK

Hogyan működik a weboldal költöztetés?

A weboldal költöztetésekor átvisszük az összes fájlt és adatbázist az új tárhelyre, ügyelve az adatok biztonságára és a weboldal zavartalan működésére a költözés során.

Mit tartalmaz a vírusirtás szolgáltatás?

A vírusirtás magában foglalja a weboldal teljes körű átvizsgálását kártékony szoftverek és programkódok után, ezek eltávolítását és a sebezhetőségek javítását.

Hogyan zajlanak a rendszeres frissítések?

Naponta monitorozzuk karbantartott WordPress oldalainkat és elvégezzük a szükséges frissítéseket magán a WordPressen, illetve a bővítményeken is.

Milyen biztonsági intézkedéseket alkalmazunk?

Természetesen. Ha Ügyfelünk vagy állunk rendelkezésedre munkaidőben 9:00-16:00 óra között a +36203496665 telefonszámon 0-24-ben az info@netezis.hu e-mail címen.

Ha máshol bérelek webtárhelyet akkor is vállaljátok a karbantartást?

Opcionálisan lehetséges, de nem javasoljuk. Külső szolgáltató esetén nem tudunk garanciát vállalni a biztonsági mentésekért és a tárhely hibás vagy hiányos beállításaiból eredő esetleges problémákért.

Ha van saját webfejlesztőm, ő belenyúlhat a weboldalba ha a Netezisnél van a karbantartás?

Természetesen igen. Ha fejlesztési feladatokat tőlünk szeretnél igénybe venni, azt mi is külön szolgáltatásként nyújtjuk számodra.

Ha van már saját domainem akkor van valami teendőm?

A csomag megrendelése után kollégáink segítenek elvégezni a szükséges beállításokat. Ha máshol regisztráltad nem jelent problémát, de van lehetőség átregisztrálni hozzánk a domaint.

Ha kérdésem van fel tudok valakit hívni, aki segít?

Természetesen! Ha Ügyfelünk vagy, állunk rendelkezésedre munkaidőben 9:00-16:00 óra között a +36 20 349 6665 telefonszámon, vagy 0-24-ben az info@netezis.hu e-mail címen.